Onlinevis banner
29 oktober 2022 

Foodhack: super snel je blender schoonmaken!

Herken je dat probleem? Heb je net je heerlijke zelfgemaakte smoothie op, alleen nu moet je nog de blender schoonmaken die je zojuist hebt gebruikt. Uiteraard is dit niet zo’n groot probleem wanneer je een vaatwasser hebt, maar niet iedereen heeft die luxe. Gelukkig is er een oplossing voor waarmee je super snel je blender kunt schoonmaken! Alleen hoe krijg je dat voor elkaar zonder vaatwasser? Nou dat leg ik hieronder verder uit aan de hand van deze foodhack!

Snel blender schoonmaken

Een blender is een fijn apparaat om te hebben in je keuken. Het is namelijk mogelijk om er verschillende dingen mee te maken zoals sauzen, smoothies en milkshakes! Een heerlijk voorbeeld hiervan is deze frambozen smoothie. Alleen je blender gebruiken geeft wel veel troep. Maar gelukkig kun je met deze foodhack snel je blender schoonmaken!

Stap 1: Spoel de beker van de blender eerst even om. Hiermee haal je alvast de grootste troep uit de beker.

Stap 2: Vul daarna de beker voor de helft met warm water en een beetje schoonmaakmiddel.

Stap 3: Vervolgens plaats je de beker van de blender in de machine en zet je de blender aan. Doe dit een minuutje of 2 en daarna is de blender schoon! Vergeet daarna niet om de beker om te spoelen om zo de zeepresten uit de beker te verwijderen.

En zo kun je heel snel je blender schoonmaken! Met deze foodhack is het zelfs in maar een paar minuten gepiept. Alleen wat is nou een goede blender? Daar heb ik ook een antwoord op. Dat is namelijk de Perfectmix BL811D blender van Tefal. Met zijn 6 messen en 28.000 rotaties per minuut wordt ieder ingrediënt perfect gemalen. Hiermee maak je dus heerlijke romige smoothies en milkshakes. Daarnaast is de glazen beker groot genoeg om meerdere servings te maken. Ideaal dus om te delen! Dus wil jij een uitstekende blender? Klik dan snel op de link hieronder voor de Tefal Perfectmix BL811D blender!

Tefal blender kopen


Reactie plaatsen