Onlinevis banner
07 juli 2021 

Zomerse eiwitrijke fruit smoothie voor na jouw workout

Het is zomer! Het warme weer komt er dus weer aan! Wil je na jouw workout de juiste voedingsstoffen binnen krijgen om te herstellen maar tegelijk iets verfrissends om lekker af te koelen? Dan is een eiwitrijke fruit smoothie hier de perfecte oplossing voor. Zo krijg je een goede hoeveelheid eiwitten snel binnen en ook nog eens enorm veel vitamines en mineralen door het fruit. Voor deze eiwitrijke smoothie gebruiken wij de frambozen smaak van Whey Perfection, maar je kunt zelf natuurlijk voor een andere fruitsmaak gaan.

Het maken van deze heerlijke shake is trouwens echt een eitje! Wat heb je nodig? Whey perfection, amandelmelk en fruit! Ohja en een blender. Je doet alles in de blender en dan kan je binnen 5 minuten genieten van deze heerlijke eiwitrijke fruit smoothie met frambozen en kiwi!

Voedingswaarde

NutriëntPer smoothie
Kcal:254 kcal
Eiwitten:25 gr
Koolhydraten:24 gr
waarvan suikers:16 gr
Vetten:6 gr
waarvan verzadigd:1 gr
enkelvoudig onverzadigd:0 gr
meervoudig onverzadigd:1 gr
Vezels:12 gr
Zout:-

Bereiding van deze eiwitrijke smoothie in 5 minuten!

Stap 1: Schenk de 250 ml amandelmelk uit in de blender. Voeg vervolgens de Whey Perfection frambozen smaak en de bevroren frambozen ook toe in de blender.

Stap 2: Haal de kiwi uit de schil en gooi de schil weg. Snijd daarna het vruchtvlees van de kiwi in blokjes en voeg dit ook toe in de blender.

Stap 3: Zet vervolgens de blender aan en laat deze het werk doen. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de smoothie uitschenken in een glas wanneer deze klaar is. Let er wel op dat de deksel op de blender zit om een troep in de keuken te voorkomen.

Voila, een heerlijk verfrissende zomerse lekkernei. Deze eiwitrijke smoothie is dus perfect voor na jouw workout op die warme dagen in de zomer. Wil je de frambozen smaak van Whey Perfection ook gebruiken voor jouw eiwitrijke smoothies? Of wil je een van de andere smaken proberen? Klik dan hieronder voor meer informatie over Whey Perfection.


  Tip: Voor een extra verfrissend effect kun je ook nog wat verpulverde ijsblokjes toevoegen. Zorg er wel voor dat ze gecrusht of verpulverd zijn aangezien hele ijsblokjes slecht zijn voor de blender. Wikkel de ijsblokjes in een theedoek en sla er daarna op met een hamer om ze te verpulveren.

  Extra tip: Voor extra garnering kun je ook nog een schijfje sinaasappel op het glas aanbrengen voor een extra esthetisch effect.

Reactie plaatsen