Onlinevis banner
06 november 2022 

Wanneer eet ik de Fuelyourbody sportmaaltijden?

Fuelyourbody is een van de grotere namen die kant en klare sportmaaltijden aanbiedt. Ze hebben namelijk een groot aanbod van verschillende maaltijden. rund, kip, vis of vega maaltijden, ze hebben voor iedereen wel een optie. De sportmaaltijden zijn daarnaast ook heel makkelijk in gebruik. Je hoeft ze namelijk alleen even op te warmen in de magnetron en daarna zijn ze klaar om te eten. Alleen wanneer eet je nou de Fuelyourbody sportmaaltijden? Daar zijn een aantal gelegenheden voor en die leg ik hieronder uit.

Waarom Fuelyourbody?

Allereerst ga ik het hebben over waarom ik voor Fuelyourbody heb gekozen. Zoals ik in de inleiding al aangaf, Fuelyourbody is momenteel een van de grotere namen in de markt van sportmaaltijden. Dit komt onder andere doordat ze een ruim aanbod hebben van verschillende maaltijden. Zo zijn er dus rund-, kip-, vis- en vegamaaltijden die je alleen nog maar hoeft op te warmen in de magnetron. Daarnaast zijn deze maaltijden ook nog onder te verdelen per specifieke doelstelling. Zo heeft Fuelyourbody speciale bulkmaaltijden. Deze maaltijden zijn onder andere hoger in calorieën en zijn dus perfect wanneer jouw doel is om je spieren te laten groeien. Maar ze hebben uiteraard ook nog sportmaaltijden die lager in calorieën zijn wanneer je doel is om vet te verliezen.

Iedere kant en klare sportmaaltijd bestaat uit een bron van proteïne, een koolhydraatbron en een mix van groenten. De proteïnebron is een vorm van rund, kip of vis. Daarnaast hebben ze ook nog vega sportmaaltijden. Bij deze maaltijd is de proteïnebron meestal een vegaburger. Het volgende bestandsdeel van de maaltijden is een koolhydraatbron. Deze bestaat meestal uit rijst, pasta of zoete aardappel. Daarnaast zit er nog een mix van groenten in de maaltijden om deze compleet te maken. Eén van mijn favoriete maaltijden is toch wel de BBQ pulled chicken met zoete aardappel en een maismix. Ik stond echt versteld van deze maaltijd qua hoe goed de smaak was.

De bovengenoemde maaltijd is dus geïnspireerd vanuit de Mexicaanse keuken, maar ze hebben ook Italiaanse en Aziatische gerechten. Zo is er dus voor iedere sportfanaat wel een geschikte maaltijd te vinden in het assortiment van Fuelyourbody!

Fuelyourbody kopen

Verzending en bewaren van de maaltijden

De verzending van de pakketten van Fuelyourbody gaan onder andere via Trunkrs. Wanneer je van maandag tot en met donderdag voor 12 uur ’s nachts bestelt, dan wordt je bestelling de volgende dag verstuurd. In het geval van Trunkrs betekent dit dat het diezelfde dag van versturen nog bij je wordt thuis bezorgd. Trunkrs bezorgt namelijk de pakketten tussen 5 uur ’s middags en 10 uur ’s avonds. Dus het is wel van belang dat er iemand thuis is wanneer je pakket aankomt aangezien de maaltijden van Fuelyourbody als diepvriesproduct worden verstuurd. Deze komen ook diepgevroren bij je aan wanneer je thuis bent.

Een andere optie is dat je pakket naar een PostNL afhaalpunt wordt gebracht. Dan kun je zelf het pakket ophalen wanneer het jou uitkomt. Wees er dan wel snel bij met het ophalen vanwege de diepgevroren producten. Het is tevens ook nog mogelijk om je bestelling op te halen op de locatie van Fuelyourbody. Maar dat is eigenlijk alleen handig wanneer je in de buurt van Echt, Limburg woont.

Bewaren en bereiden

De maaltijdpakketten van Fuelyourbody worden diepgevroren naar je toe gestuurd. De maaltijden zitten in een isolerende zak met een icepack en deze is goed dicht getaped. Deze zak zit weer in een kartonnen doos wat het makkelijker maakt met vervoeren. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden bevroren bij je aankomen op de bezorgdatum.

Om de kwaliteit van de maaltijden te waarborgen is het dus van belang dat je de maaltijden bij ontvangst meteen in je vriezer doet. Hierin zijn ze namelijk minimaal 3 tot wel 6 maanden nog te bewaren. Maar ik verwacht dat je voor die tijd wel door de maaltijden heen bent.

Naast dat het bewaren dus heel makkelijk is, is het ook niet zo moeilijk om de maaltijden te bereiden. Het enige wat je daar namelijk voor nodig hebt is een magnetron. Als eerste prik je wat gaatjes in de folie voordat je de maaltijd in de magnetron zet. Daarna stel je de tijd in voor het opwarmen. Doe je de maaltijd meteen vanuit de vriezer in de magnetron. Dan moet deze tussen de 6 en 7 minuten opgewarmd worden. Heb je de maaltijd eerst ontdooid in de koelkast. Dan hoeft deze maar 3 tot 4 minuten op te warmen in de magnetron. Het enige wat je daarna hoeft te doen is lekker de maaltijd naar binnen werken!

Wanneer eet ik de Fuelyourbody sportmaaltijden?

Dan rest nu de vraag van wanneer ik de Fuelyourbody sportmaaltijden eet. En daar heb ik eigenlijk 2 momenten voor per dag. Deze momenten zijn rond half 10 in de ochtend en tussen 12 en 1 uur tussen de middag. Ik kies bewust voor deze momenten vanwege mijn werk. Dat begint namelijk om 7 uur ’s ochtends en dan ben ik om 4 uur ’s middags klaar. Vanuit mijn werk ga ik dan meteen door naar de sportschool voor een trainingssessie.

Voor mijn werk neem ik als ontbijt onder andere een bak havermout. Als ik wakker wordt om 6 uur heb ik eigenlijk meteen trek en daarom kies ik ervoor om te ontbijten. Anders zou mijn eerste maaltijd om half 10 zijn. Tussen het werk en mijn training in heb ik nog een lichte snack waardoor ik wat energie binnen krijg voor de training. En dan heb ik in de avond genoeg tijd om het diner te koken. Die 2 eerder genoemde eetmomenten vinden dus plaats op mijn werk. Alleen waarom kies ik er dan voor om dan de Fuelyourbody sportmaaltijden te eten?

Waarom eet ik dan deze maaltijden?

Wanneer ik een Fuelyourbody maaltijd eet, doe ik dat vooral omdat het gezonder is dan wat ik vroeger at. Eerst at ik eigenlijk altijd wel hetzelfde tijdens de 2 eerder genoemde eetmomenten, namelijk 3 broodjes met pindakaas. Uiteraard erg lekker, maar hoog in vetten en calorieën. Uiteindelijk begon dit ook gewoon te vervelen en ging ik op zoek naar een alternatief wat gezonder is en waarmee ik kon variëren.

Zodoende kwam ik dus uit bij de sportmaaltijden van Fuelyourbody. Deze maaltijden zijn qua voedingsstoffen veel gezonder. Ze zijn namelijk rijker aan eiwitten en koolhydraten en dat is precies wat ik nodig heb bij het vele sporten. Daarnaast geven de maaltijden van Fuelyourbody mij langer een verzadigd gevoel. De porties zijn namelijk een stuk groter dan bijvoorbeeld 3 broodjes met pindakaas. En dat terwijl veel van die maaltijden ongeveer even veel calorieën bevatten als die 3 broodjes pindakaas. Een andere reden waarom ik hiervoor heb gekozen is dat de maaltijden makkelijk te bereiden zijn en er is een uitgebreid assortiment waardoor je iedere keer weer iets anders eet.

En daarom kies ik voor Fuelyourbody. Wanneer ik de sportmaaltijden van hun eet, krijg ik namelijk veel meer eiwitten en koolhydraten binnen die voor mij erg belangrijk zijn. Deze voedingsstoffen heb je namelijk nodig voor het herstel en de groei van je spieren bij het sporten. Daarnaast is het onwijs lekker wanneer je de keuze hebt uit zoveel verschillende maaltijden. Dus wil jij een kijkje nemen in de keuken van Fuelyourbody? Klik dan op de link hieronder voor het assortiment!

Fuelyourbody kopen
Reactie plaatsen