Onlinevis banner
14 november 2021 

Goed gevulde wrap met gerookte zalm en truffelmayonaise

Wraps zijn in onze ogen een van de meest ideale tussendoortjes. Ze zijn heel simpel te bereiden en daarnaast heel makkelijk mee te nemen en onderweg op te eten. Je kunt er ook eindeloos mee variëren. Zo hebben wij al eens een recept getoond van een wrap met kipfilet en spinazie. Dit keer maken we er eentje met vis! Deze verrukkelijke en goed gevulde wrap bestaat uit warm gerookte zalm, komkommer en romaine sla. Daarnaast zit er ook truffelmayonaise op, dit gaat super goed samen met zalm. Door de zalm is deze wrap erg rijk aan eiwitten en Omega-3. Hierdoor is dit een heel gezond tussendoortje. Hieronder zie je hoe jij deze wrap zelf in een handomdraai klaarmaakt!

Details van deze wrap met warm gerookte zalm

warm gerookte zalm wrap

Bereiding van deze wrap met gerookte zalm (10 minuten)

Stap 1: Leg wat aluminiumfolie klaar om de wrap in te rollen als je deze wilt bewaren voor later. Leg de wrap daar op.

Stap 2: Pak de komkommer en snijd dit vervolgens in kleine blokjes door deze manier toe te passen. Pak daarna de gerookte zalmstaart erbij en maak daar pulled salmon van aan de hand van deze manier.

Stap 3: Beleg de helft van de wrap met romaine sla en vervolgens de kleine blokjes komkommer. Als laats voeg je de pulled salmon toe.

Stap 4: Besprenkel de wrap met de truffelmayonaise om deze af te maken.

Stap 5: Rol de wrap op en wikkel deze in het aluminiumfolie. Leg de wrap daarna in de koelkast totdat je de wrap gaat eten.

And it's a wrap!

Wij hebben ervoor gekozen om deze wrap te maken met gerookte zalmstaart omdat dit wat minder vet bevat. Daardoor is de wrap wat lager in calorieën. Deze zalmstaarten hebben we gehaald bij Onlinevis.nl. Naast zalm hebben ze ook gerookte paling, kabeljauw en tonijn, een ruim assortiment dus. Wil jij ook vis van goede kwaliteit en voor een goede prijs? Klik dan snel hieronder voor Onlinevis.nl!

Vis kopen

  Tip: Deze goed gevulde wrap met warm gerookte zalm is wel wat hoger in aantal calorieën dus daar moet je wel rekening mee houden wanneer je deze maakt. Vervang de zalm voor iets anders om de wrap lager in calorieën te houden.

Reactie plaatsen