Onlinevis banner
21 augustus 2021 

Overheerlijke italiaanse bol met vers gerookte zalm!

Na 5 dagen hard werken en op jouw voedingspatroon letten, wil je op de vrije dagen soms net want anders lunchen dan je normaal doet. Je wilt dan bijvoorbeeld net iets uitgebreider lunchen. Daarom stond er vandaag deze overheerlijke Italiaanse bol met vers gerookte zalm op het menu! Ondanks het hoge aantal calorieën is deze lunch nog best gezond en ook heel lekker. Zo is de gerookte zalm namelijk rijk aan eiwit en omega-3 vetzuren. Daarnaast is het broodje ook nog belegd met gegrilde groente als courgette en paprika. Met deze overheerlijke Italiaanse bol met vers gerookte zalm bestaat jouw lunch onder andere uit eiwitten, gezonde vetten, vezels, vitamines en mineralen!

Voedingswaarde

NutriëntPer lunch
Kcal:590 kcal
Eiwitten:33 gr
Koolhydraten:55 gr
waarvan suikers:1 gr
Vetten:23 gr
waarvan verzadigd:3 gr
enkelvoudig onverzadigd:2 gr
meervoudig onverzadigd:2 gr
Vezels:2 gr
Zout:0,31 gr

Bereiding overheerlijke italiaanse bol met enorm verse gerookte zalm!

Stap 1: Snijd de courgette en de paprika in dunne reepjes. Snijd net zoveel tot hoeveel je wilt. Pak er een kommetje bij en leg daar de gesneden courgette en paprika in. Voeg er vervolgens knoflookolie aan toe zodat de knoflookolie in de groenten trekt.

Stap 2: Vervolgens bereid je de gekozen broodjes door ze af te bakken als dat nodig is. Snijd ze daarna open.

Stap 3: Terwijl je de broodjes afbakt in de oven, verhit je een pan en bak je de courgette en de paprika op hoog vuur om de groenten een beetje bruin te grillen.

Stap 4: dan is het nu tijd om de bol te beleggen. Vouw de gesneden bol open en leg er de gerookte zalm op. Doe er daarna de honing mosterd dressing met dille er overheen. Leg er daarna de gegrilde courgette en paprika op en maak het geheel af door het te bestrooien met wat sesamzaadjes.

En voilá! Binnen maximaal 15 minuten staat jouw heerlijke lunch kant en klaar op tafel!

Voor dit recept is het belangrijk dat je echt verse producten gebruikt om zo voor een goede smaak te zorgen. Daarom bestellen wij onze vis bij de palingshop. Zij hebben een ruim assortiment aan vis waaronder dus gerookte zalm en de kwaliteit is ook nog eens uitstekend. Daarom halen wij dus onze vis bij de palingshop.


Verse vis na bestelling de volgende dag in huis?

Reactie plaatsen