Eén van onze favoriete gerechten uit de Italiaanse keuken is een enorm lekkere pasta met pittige gamba’s in een tomatensausje. Doordat er gamba’s aan dit gerecht zijn toegevoegd, is dit heerlijke gerecht rijk aan onder andere eiwitten en omega-3. Hierdoor is deze maaltijd uitermate geschikt om te eten na een training om zo sneller te herstellen.
Daarnaast is dit gerecht ook super simpel om te bereiden en ook heel snel klaar. Je hebt ook heel weinig keukengerei er voor nodig. Hieronder leggen wij jou uit hoe je dit heerlijke gerecht zelf op tafel zet!
Voedingswaarde (per persoon)
Kcal: | 589 Kcal |
Eiwitten: | 36,5 gr |
Koolhydraten: | 81 gr |
waarvan suikers: | 9 gr |
Vetten | 14 gr |
waarvan verzadigd: | 3 gr |
enkelvoudig onverzadigd: | 5 gr |
meervoudig onverzadigd: | 2 gr |
Voedingsvezels: | 6,5 gr |
Zout: | 0,2 gr |
De gamba's die wij voor dit heerlijke recept gebruiken zijn de wilde Argentijnse gamba's van palingshop.nl