Onlinevis banner
24 september 2022 

Wat heb je aan de cursus voeding voor CrossFit van GRYP?

Sterker worden, sneller herstellen en beter presteren tijdens de workouts in jouw CrossFit box klinkt toch als muziek in je oren? Alleen hoe hard je ook traint, je lijkt maar geen progressie te maken? Komt dit jou bekend voor? Dan ligt het misschien wel aan de manier waarop je eet. Een gezond voedingspatroon is namelijk heel belangrijk als het gaat om goed presteren in de sportschool. Daar heeft GRYP wat op gevonden. Zij bieden namelijk een cursus voeding gericht op CrossFit aan waarmee jij dus weer progressie kunt maken in de box! Alleen heb ook daadwerkelijk iets aan de cursus voeding voor CrossFit van GRYP?

Wat is GRYP?

Maar als eerste gaan we kijken naar wat GRYP eigenlijk is. GRYP staat voor Gezondheid, Resultaat en Progressie. De Y in GRYP staat voor You. Dat betekent dat ze echt gefocust zijn op de gezondheid van hun cliënten. GRYP is namelijk een coaching bedrijf vooral gericht op sport en voeding. Daarom hebben ze ook een aantal cursussen geschreven waaronder dus deze cursus voeding voor CrossFit.

Tijdens hun coaching kijken ze niet alleen naar de aspecten sport en voeding van jouw lifestyle. Ze gaan namelijk veel verder dan dat. Ze kijken ook naar het sociale aspect en emoties die los komen tijdens zo’n coaching traject. Hiermee creëren ze een individuele en onderbouwde aanpak per cliënt.

De oprichters van GRYP

De oprichters van GRYP zijn Ben Mengelers en Mindy Thoolen en hieronder licht ik ze kort allebei uit. Zo is Ben actief geweest op topsport niveau in de handbalwereld. Hierdoor heeft hij een passie gecreëerd voor sport en gezonde voeding en wilt hij blijven groeien als coach zijnde en op het gebied van kennis en vaardigheden.

Cursus voeding CrossFit

Mindy is sinds jongs af aan bezig met krachttraining. Hierdoor heeft zij alle hobbels, gaten en leermomenten op de weg naar nu allemaal ook zelf ervaren. Dit probeert ze dan ook mee te geven aan haar cliënten. Zij heeft namelijk al vroeg geleerd dat de fysieke doelstellingen, die we onszelf opleggen, heel goed zijn. Maar dat het niet ten koste moet gaan van onder andere onze mindset, zelfvertrouwen en plezier in het leven. Zo wilt Mindy haar cliënten dus helpen met persoonlijke groei.

Hun producten

Bij GRYP zijn ze primair bezig met hun coaching trajecten. Deze zijn vooral gericht op gezonde voeding voor hun cliënten. Of je nu wilt afvallen, aankomen of optimaal wilt presteren in de sportschool, GRYP helpt jou je doelen te bereiken. Hier zijn ze dus vooral mee bezig, maar daarnaast bieden ze ook nog verschillende cursussen aan.

Deze cursussen zijn gericht op voeding wanneer je een sportspecifiek doel hebt. Daar zijn 3 cursussen van en deze zijn gericht op duursport, krachtsport en CrossFit. Daarnaast is er ook nog een basiscursus over voeding en deze is gratis. Maar in dit artikel neem ik dus de cursus voeding voor CrossFit onder de loep.

Wat is de cursus voeding voor CrossFit?

De cursus voeding voor CrossFit is een cursus waarmee je leert wat goede voeding is voor CrossFit. Goede voeding is namelijk belangrijk om optimaal te presteren op zowel trainingsdagen als wedstrijddagen. Daarnaast maximaliseer jij je herstel wanneer je de juiste voeding binnen krijgt. Daarom heeft GRYP deze praktische online cursus ontwikkeld. Hiermee kun jij je prestaties in de CrossFit box namelijk naar een hoger level brengen.

CrossFit is een hele intensieve sport, waarbij je allerlei oefeningen uit verschillende disciplines moet uitvoeren. Daarnaast is iedere workout ook anders. CrossFit staat namelijk voor constant gevarieerde, functionele bewegingen onder hoge intensiteit. Dit vergt dus heel veel van het lichaam. Daarom is het van belang dat het lichaam de juiste voeding krijgt. Hiermee kan het lichaam namelijk blijven presteren en optimaal herstellen.

Welke voeding en de hoeveelheid macronutriënten die iemand nodig heeft voor optimaal herstel, verschilt natuurlijk per persoon. Dat hangt onder andere af van je leeftijd, lichaamssamenstelling, geslacht, trainingsintensiteit, trainingsdoel en wat je de rest van de dag doet. Welke invloed deze elementen hebben, leer in de cursus voeding voor CrossFit. Alleen waar bestaat deze cursus nog meer uit?

Cursus voeding CrossFit kopen

Waar bestaat de cursus uit?

Deze praktische cursus heeft een duidelijke structuur, waardoor je stapsgewijs door de leerstof heen gaat. De leerstof bestaat uit 9 modules met in totaal 58 lessen en iedere module borduurt weer voort op de vorige module. Hiermee breidt jij je kennis telkens een beetje uit en leer je deze opgedane kennis ook toe te passen op je eigen voedingspatroon.

De cursus voeding voor CrossFit bestaat dus uit 9 opeenvolgende modules. Na een welkom en een introductie, waar de eerste module uit bestaat, duik je meteen in de lesstof. Je leert namelijk om je eigen energiebehoefte uit te rekenen en daarop volgend hoe je zelf je inname moet aanpassen voor je sport specifieke doelen. De latere modules bestaan uit het finetunen van allerlei zaken zoals bijvoorbeeld de vochtbalans, de invloed van slaap en supplementen. Daarnaast is er aan het einde nog een bonusmodule met de verschillende visies op voeding.

Hier bestaat de cursus dus uit, maar daarnaast zijn er ook nog 3 gratis lessen te volgen. Deze lessen vind je hieronder!


Les 1: De basis

Les 2: Voeding op trainingsdagen

Les 3: Voeding op wedstrijddagen

Wat leer je van de cursus voeding voor CrossFit?

Het belangrijkste is uiteraard dat je wat leert van deze cursus. En dat doe je zeker wanneer je deze cursus volgt. Hieronder vind je de belangrijkste punten die je leert tijdens de cursus voeding voor CrossFit.

  • Je eigen energiebehoefte voor je persoonlijke doel uitrekenen
  • De juiste keuzes maken met betrekking tot voeding
  • Het belang van voldoende water drinken
  • Het tracken van je progressie
  • De verschillen tussen voeding op trainings- en wedstrijddagen
  • Hoe om te gaan met blessures en voeding
  • Uiteindelijk je eigen voedingsschema maken

Wat heb je aan de cursus voeding voor CrossFit?

Nu duidelijk is wat je allemaal leert tijdens deze cursus, is ook meteen duidelijk wat je eraan hebt. In de cursus leer je namelijk hoe belangrijk voeding is ten opzichte van je prestaties in de CrossFit box. Hierdoor kun jij je sportprestaties in de box naar een hoger level tillen en je doelen verpletteren! En dat allemaal aan de hand van je zelfgemaakte voedingsschema, wat je hebt leren maken in de cursus.

Voordelen van de cursus

De cursus voeding voor CrossFit heeft een aantal voordelen en deze vind je hieronder.

Je ontwikkelt je eigen op maat gemaakte voedingsschema!

Geschikt voor ieder doel (afvallen, spiergroei of fitter worden)

Je leert om bij te sturen waar nodig is wanneer bijvoorbeeld je leefstijl verandert

Handige E-learning cursus op de gratis Huddle app waardoor je altijd en overal toegang tot de cursus hebt!

Online community met like minded mensen waar je terecht kunt voor al je vragen!

Dit allemaal voor maar €69,95!

Dus wil jij je prestaties in de CrossFit box naar een hoger plan brengen en snel weer PR’s maken? Dan is deze praktische cursus voeding voor CrossFit op je lijf geschreven! Aan de hand van deze cursus stel je namelijk je eigen voedingsplan op waardoor je dus je herstel verbetert en maximaal kunt presteren tijdens de workouts. Daarnaast krijg je nog zo veel meer bij deze cursus. En dat allemaal voor een eenmalige betaling van maar €69,95! Daarmee heb je ook levenslang toegang tot de cursus! Dus je kunt er altijd op terug vallen wanneer bijvoorbeeld je leefstijl verandert. Dus wil jij weer knallen in de CrossFit box? Klik dan snel op de link hieronder voor de cursus voeding voor CrossFit van GRYP!

Cursus voeding CrossFit kopen

Reactie plaatsen